Ντροπιαστικό ήταν αυτό που είδαν οι φίλαθλοι εχθές στην Τούμπα, και μάλιστα σε ευρωπαϊκό αγώνα του ΠΑΟΚ.

Ένα πανό, το οποίο αναρτήθηκε μάλιστα σε σημείο απέναντι από τη θύρα των επισήμων, όπου το έδειχνε η τηλεοπτική κάμερα και στη συνέχεια μεταφερθηκε στην θύρα 4 όπου βρισκοναι οι οργανωμένοι (και πιο φανατικοί) οπαδοί του ΠΑΟΚ, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Στο πανό αναγραφόταν το μήνυμα των οργανωμένων οπαδών του «Δικεφάλου» προς τους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού με την φράση «Αδέρφια, κρατάτε γερά».

2>Εξαφανισμένος ο επίσημος ΠΑΟΚ

trong>Ο επίσημος ΠΑΟΚ για ώρες ήταν εξαφανισμένος, ενώ σε άλλες περιπτώσεις οι ανακοινώσεις εκδίδονται μέσα σε μερικά λεπτά και κανένα στέλεχος της ΠΑΕ δεν έκανε το αυτονόητο, να ζητήσει δηλαδή να κατέβει το πανό. Να δώσουμε όμως τα εύσημα σε εκείνους, του λίγους δυστυχώς, οπαδούς του «δικεφάλου» οι οποίοι από διπλανές εξέδρες αποδοκίμασαν έντονα τους οργανωμένους στην Θύρα 4.

Ώρες αργότερα, μέσω διαρροής και ούτε καν ανακοίνωσης, ο ΠΑΟΚ πήρε θέση. Η διαρροή αναφέρει ότι αυτά είναι «κατάπτυστα πανό, που δεν έχουν θέση σε μια ομάδα που φέρνει τίτλους και προχωρά στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί», αναφέρεται στη ΔΙΑΡΡΟΗ.

Το κείμενο της ΔΙΑΡΡΟΗΣ: «Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων».

Δείτε το βίντεο που μεταδόθηκε σε όλη την Ευρώπη:

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/6NAmZ4WEoLk" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">