Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες αναφορικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Οι Αρχές φαίνεται πως βρίσκονται ένα βήμα πριν περάσουν χειροπέδες σε άνθρωπο από το πολύ στενό συγγενικό περιβάλλον του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με την εφημερίδα OnTime, υπάρχουν πληροφορίες ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα εκδοθεί εναντίον του ένταλμα σύλληψης, καθώς φαίνεται να προκύπτουν νέα στοιχεία αναφορικά με την εμπλοκή του στην υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συγκεκριμένο πρόσωπο φέρεται να βοήθησε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να αποκρύψει πως ήταν ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Το συγκεκριμένο άτομο, που έχει στενές σχέσεις και με την οικογένεια της 20χρονης Καρολάιν Κράουτς, δεν φαίνεται να εμπλέκεται στην εν ψυχρώ δολοφονία της από τον σύζυγό της, αλλά στα όσα ακολούθησαν του άγριου φονικού, όταν ο Αναγνωστόπουλος προσπαθούσε να κρύψει τα ίχνη του και να πείσει το πανελλήνιο ότι η Καρολάιν ήταν το θύμα αποτρόπαιης ληστείας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται έμπειρους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρείται βέβαιο ότι ο πιλότος είχε συνεργό, όχι κατά την τέλεση του φρικτού εγκλήματος, αλλά μετά από αυτό, προκειμένου να "σβήσει" τα ίχνη που θα πρόδιδαν την πράξη του.

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει η Realnews, στις αρχές Αυγούστου, τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τις απειλές στη σύμβουλο ψυχικής υγείας, ερευνά η ΕΛ.ΑΣ, έχοντας στη διάθεσή της σοβαρές ενδείξεις για συνεργό του πιλότου στο στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.