Στα ερωτηματικά που δημιούργηθηκαν σχετικά τα όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο, που ανέφεραν πως το άτυχο παιδί ήταν βαμμένο με make up, προκειμένου να καλυφθούν κάποια σημάδια που είχε στο μάγουλό του επιχειρεί να απαντήσει το γραφείο Τελετών.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο ιδιοκτήτης του Γραφείου Τελετών, με τον οποίον η εφημερίδα "Πελοπόννησος" ήρθε σε επικοινωνία, σημείωσε πως σε όλες τις σορούς γίνονται κάποιες διαδικασίες. Όπως και στο παιδί. Είναι κάτι το συνηθισμένο και φυσικά δεν τίθεται ζήτημα ότι "κάποιος" έδωσε "εντολή" να γίνει το μακιγιάζ για τα…υποτιθέμενα "σημάδια".

Υπενθυμίζεται ότι όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου, στην εκπομπή "Πρωινό", άνθρωπος που είχε παρευρεθεί στην κηδεία της 9χρονης Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο, αποκαλύπτει πως το άτυχο παιδί ήταν βαμμένο με make up, προκειμένου να καλυφθούν κάποια σημάδια που είχε στο μάγουλό του. Σημειώνεται πως αυτά τα σημάδια δεν έχουν καταγραφεί στην ιατροδικαστική έκθεση.

"Στην κηδεία της Τζωρτζίνας είχε γίνει σούσουρο ανάμεσα σε εμάς που παρευρεθήκαμε, γιατί το πρόσωπο του παιδιού ήταν περασμένο με make up. Ολοι είχαμε παραξενευτεί. Όταν πλησίασα το παιδί να προσκυνήσω, είδα στο αριστερό του μάγουλο σημάδια. Σαν χτυπήματα. Τότε, δεν έδωσα πολλή σημασία, αλλά τώρα με όσα ακούγονται, όλοι εδώ στην Πάτρα το συζητάμε. Γιατί ένα παιδάκι να είναι βαμμένο στο πρόσωπο;" ανέφερε ο μάρτυρας.