Ας απολαύσουμε το «Night in new light», την καμπάνια της Samsung Electronics που δίνει νέα πνοή και φως στις νυχτερινές λήψεις!

Η καμπάνια αποτελείται από τέσσερα εβδομαδιαία επεισόδια και παρουσιάζει τις νέες νυχτερινές δημιουργίες του street artist και σταρ του TikTok, Fat Cap Sprays, (https://www.tiktok.com/@fatcapsprays) όπως αποτυπώνονται στις εντυπωσιακές λήψεις υψηλής ευκρίνειας, με το Samsung Galaxy S22 Ultra και το Nightography.

Η αδυναμία να καταγράψει τη διαδικασία δημιουργίας των έργων του τη νύχτα, περιόριζε ορισμένες από τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις του street artist.

Με το Nightography και τη δυνατότητα καταγραφής εκπληκτικών λήψεων υψηλής ευκρίνειας, κάτω από σχεδόν οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ο Fat Cap Sprays μπορεί πλέον να δημιουργεί εντυπωσιακά έργα τέχνης και τη νύχτα και να καταγράφει τόσο τη διαδικασία όσο και την επίδραση που έχει η τέχνη του στις γειτονιές της πόλης.


Παρακολουθήστε την πόλη να ζωντανεύει καθώς ο Fat Cap Sprays βγαίνει στους δρόμους του νυχτερινού Λονδίνου για να... "σχεδιάσει" τη νύχτα μέσα από την τέχνη του graffiti.

Ανακαλύψτε έργα φωτεινά που λάμπουν στο σκοτάδι, χάρη στο Nightography που προσφέρει το Samsung Galaxy S22 Ultra.

 

@fatcapsprays #ad Painting at night with Galaxy S22 Ultra #Nightinnewlight #withgalaxy @Samsung ♬ original sound - Fat Cap Sprays

 

Ανακαλύψτε τη γοητεία της μονιμότητας του προσωρινού
Τα έργα της street art έργα συχνά δεν έχουν διάρκεια στο χρόνο, αφού αν ζωγραφιστούν από πάνω, μπορεί να χαθούν για πάντα.

Όμως, χάρη στις εντυπωσιακές δυνατότητες της κάμερας του Samsung Galaxy S22 Ultra σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, μπορείς να αποτυπώσεις τα έργα που εξάπτουν τη φαντασία σου και να τα κρατήσεις ζωντανά για πάντα!

@fatcapsprays #ad Painting at night with Galaxy S22 Ultra #Nightinnewlight #withgalaxy @Samsung ♬ original sound - Fat Cap Sprays
* Ευχαριστούμε την Smartec AE
No 1 επισκευαστικό κέντρο κινητών - tablets και wearables Samsung στην Ελλάδα