Ο ιδιοκτήτης της Tesla και της SpaceX, Έλον Μασκ, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη, ότι η εξαγορά του Twitter δεν θα υλοποιηθεί αν δεν υπάρξουν αποδείξεις από τη μεριά της εταιρείας ότι οι πλαστοί λογαριασμοί στην πλατφόρμα είναι λιγότεροι από το 5% του συνόλου των λογαριασμών.

«Καρφώνει» το twitter και διαλύει τη μετοχή του

«Ο εκτελεστικός διευθυντής του Twitter αρνήθηκε χθες να δώσει αποδεικτικά στοιχεία ότι λιγότερο από το 5% των λογαριασμών είναι πλαστοί», έγραψε στο Twitter ο Έλον Μασκ, ο οποίος έχει 94 εκατομμύρια followers. «Μέχρι να το κάνει αυτό, η συναλλαγή δεν μπορεί να προχωρήσει», πρόσθεσε.

Ο Μασκ αναφερόταν στις διευκρινίσεις που δόθηκαν χθες από τον επικεφαλής του Twitter Παράγκ Αγκραβάλ σχετικά με τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση των spam και των πλαστών λογαριασμών. Ο ιδιοκτήτης της Tesla του απάντησε με το emoji που έχει σχήμα κοπράνων!

Σε βιντεοδιάσκεψη που έγινε χθες, ο Έλον Μασκ δήλωσε επίσης ότι κατά τις εκτιμήσεις του, οι πλαστοί λογαριασμοί ανέρχονται σε τουλάχιστον 20% των χρηστών του Twitter, σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg και τα tweet των προσώπων που ήταν παρόντα.

Αναμένεται μεγάλη πτώση της αξίας της μετοχής

Το Twitter δεν απάντησε στην τελευταία ατάκα του επιχειρηματία. Η μετοχή του Twitter υποχώρησε κατά 3,5% στις ηλεκτρονικές συναλλαγές πριν από την έναρξη της συνεδρίασης της Wall Street.

Δείτε το tweet του Έλον Μασκ: