Αύριο Κυριακή (8/5) θα κηδευθεί στον Αμυγδαλεώνα η 43χρονη φαρμακοποιός η οποία δολοφονήθηκε από τον 55χρονο σύζυγό της μέσα στο φαρμακείο της στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.

Δυστυχώς, από αυτή την απίστευτη οικογενειακή τραγωδία, μένουν «πίσω» τα δύο ανήλικα αγοράκια, 6 και 10 ετών , που είχε αποκτήσει η 43χρονη με τον καθομολογίαν δολοφόνο της.

Ο δράστης πέρασε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της μητέρας των παιδιών του, πιέζοντας τα μέχρι που έκοψε το νήμα της ζωής της.

Ο 55χρονος φέρεται να ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του -όπως αναφέρει και το περιβάλλον της 43χρονης-, ενώ ο ίδιος με ένα μαχαίρι προκάλεσε τραύματα στον λαιμό και τα χέρια του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο μπήκαν από την πίσω πόρτα του φαρμακείου και βρήκαν νεκρή την 43χρονη σε ένα ράντζο στο χώρο που είχε για να ξεκουράζεται κατά την διάρκεια των εφημεριών και μέσα στα αίματα τον δράστη, ο οποίος χθες υπεβλήθη, σε χειρουργείο μίας ώρας στο γενικό νοσοκομείο Καβάλας, όπου νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική , φρουρούμενος, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Ο 55χρονος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου να προσπαθεί να τραυματίσει τον εαυτό του

Ο γυναικοκτόνος έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας του φαρμακείου να προσπαθεί να τραυματίσει τον εαυτό του στα χέρια και στον λαιμό του με αιχμηρά αντικείμενα για σχεδόν επτά ολόκληρες ώρες, μέχρι που κάλεσε την αστυνομία περίπου στη μία το πρωί και ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές , αρκετές ώρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα του, κάλεσε τις αρχές λέγοντας «έκανα κακό στη γυναίκα μου» ενώ ενώπιον των αστυνομικών φέρεται να υποστήριξε: «Μου είπε ότι θέλει να χωρίσουμε. Την σκότωσα, γιατί φοβόμουν ότι δεν θα με άφηνε να βλέπω τα παιδιά».

Ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες η οικογένεια της 43χρονης, την αναζητούσε όλο το απόγευμα της Πέμπτης, πραγματοποιώντας συνεχείς κλήσεις στο τηλέφωνο της χωρίς όμως να μπορούν να την εντοπίσουν, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσουν με κατοίκους της περιοχής, ζητώντας να πάνε στο φαρμακείο να δουν αν είναι καλά.

Τα ρολά του φαρμακείου ήταν κατεβασμένα με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουν μέσα και έτσι επικοινώνησαν και πάλι με τον πατέρα της 43χρονης ενημερώνοντας τον.

Όταν ο ίδιος έφτασε στο σημείο πλέον ήταν αργά.

Γυναικοκτονία στην Καβάλα: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Σοκ προκαλεί το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την 43χρονη φαρμακοποιό, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον σύζυγο της μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές στην Καβάλα.
 
Το απόγευμα της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της άτυχης 43χρονης μητέρας των δύο παιδιών, που βρήκε τραγικό θάνατο στο φαρμακείο της.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος της ήταν βίαιος, καθώς στραγγαλίστηκε!


 Ο 55χρονος σύζυγός της φέρεται να έσφιξε τα δάχτυλά του σαν «τανάλια» στον λαιμό της 43χρονης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του kavalapost.gr, εκτός από τα σημάδια που βρέθηκαν στον λαιμό της 43χρονης, διαπιστώθηκε και κάταγμα του υοειδούς οστού.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, η κάμερα ασφαλείας του φαρμακείου στις Πηγές του Δήμου Νέστου κατέγραψε τα πάντα, με την Ασφάλεια Καβάλας να έχει στα χέρια της το οπτικό υλικό ώστε να εμπλουτίσει τον φάκελο με τα στοιχεία για την άγρια δολοφονία.

Την έπνιξε , βγήκε να κάνει μονόζυγο και μετά έστειλε μήνυμα από το κινητό της

Συγκλονισμένη είναι η ελληνική κοινωνία από τη νέα γυναικοκτονία στην Καβάλα. Ένας 50χρονος σκότωσε την 43χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών τους, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε στο χωριό Πηγές του δήμου Νέστου.

O 55χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Καβάλα και θα παραμείνει εκεί για ακόμη τρεις ημέρες, καθώς έχει τραύματα στα χέρια και στον λαιμό. Στις πρώτες του κουβέντες προς τους αστυνομικούς φαίνεται να μην έχει μετανιώσει για την πράξη του και είναι ιδιαίτερα ψυχρός.

"Τη σκότωσε, βγήκε να κάνει μονόζυγο και μπήκε ξανά μέσα στο φαρμακείο"

Κάποιοι γείτονες, ωστόσο, από τον Αμυγδαλεώνα όπου ζούσε το ζευγάρι αναφέρουν ότι ο 55χρονος ζήλευε παθολογικά τη γυναίκα του.

"Ήρθε μεσημέρι προς απόγευμα στο φαρμακείο, κατέβασε τα ρολά, τη σκότωσε και μετά ξανασήκωσε τα ρολά και βγήκε έξω. Πήγε απέναντι στην παιδική χαρά και έκανε μονόζυγο με το πουκάμισο ανοιχτό έξω από το παντελόνι.

Ξαναμπήκε μετά μέσα στο φαρμακείο, κατέβασε τα ρολά και έκανε ό,τι έκανε στον εαυτό του", είπε κάτοικος του χωριού στον ΑΝΤ1.



"Το μήνυμα που έστειλε ο 50χρονος που έστειλε από το κινητό της γυναίκας του"

Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο 50χρονος προσπάθησε αρχικά να κρύψει το έγκλημα που διέπραξε. Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους μία πολύ σημαντική κατάθεση, αυτήν της υπαλλήλου του φαρμακείου που διατηρούσε επί 13 χρόνια η άτυχη 43χρονη. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η υπάλληλος, που κατέθετε την Πέμπτη για περισσότερες από πέντε ώρες, αναζητούσε την 43χρονη φαρμακοποιό, αλλά εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις. Τότε δέχτηκε στο κινητό της ένα γραπτό μήνυμα-SMS από την 43χρονη, το οποίο έγραφε «Είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς».

Αυτό το μήνυμα προβλημάτισε την υπάλληλο, καθώς γνώριζε πώς έγραφε τα μηνύματά της η 43χρονη. Επίσης η φαρμακοποιός όταν επικοινωνούσε μαζί της, της έστελνε μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι με SMS. Αφού πέρασαν αρκετές ώρες μαζί με τους συγγενείς της 43χρονης, κάλεσαν την Αστυνομία.