Οι πέντε άνδρες, τρεις Έλληνες και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στα Κολωνό πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Μεταξύ των Ελλήνων είναι και ένας 65χρονος ιατρός δερματολόγος, ο οποίος είναι πολύτεκνος πατέρας πέντε παιδιών, και κατηγορείται ότι ασέλγησε τουλάχιστον δύο φορές σε βάρος της 12χρονης, στο χώρο του ιατρείου του σύμφωνα με πληροφορίες, έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γραφείο του, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι συνθήματα, όπως «βιαστής» και «παιδόφιλος», ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες για την παράξενη συμπεριφορά του σε νεαρά κορίτσια.

«Επειδή τον θεωρούσαν καλό γιατρό είχα στείλει και την κόρη μου. Μου είπε ότι δεν ήθελε να ξαναπάει γιατί δεν της άρεσε η συμπεριφορά του. Της έλεγε ότι είναι ωραία κοπέλα και άλλα. Με πήρε και μια ξαδέλφη μου που μου είπε ότι ρίχτηκε στην εγγονή της και δεν ήθελε να πάει ξανά στον γιατρό», τόνισε στην ΕΡΤ ένας κάτοικος της περιοχής όπου διατηρεί γραφείο ο δερματολόγος.