Απίστευτες σκηνές με πυροβολισμούς είχαμε πριν από λίγη ώρα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης όπου άνδρας πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές τόσο στον αέρα αλλά και μέσα σε πολυκατοικία όπου διαμένει τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του με τα παιδιά τους.

Ο άνδρας και έσπασε τη γυάλινη πόρτα της εισόδου για να εισβάλει στο εσωτερικό.

Όπως δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες στο politic.gr, ο ένοπλος φώναξε να του ανοίξουν την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας, ενώ μέσα σε διαμέρισμα εκείνη την ώρα, βρίσκονταν η γυναίκα και τα παιδιά τους.

Πληροφορίες του GRTimes.gr, αναφέρουν, ότι ο φερόμενος ως δράστης είναι και ο ίδιος ένοικος διαμερίσματος στον τέταρτο όροφο της πολυκατοικίας, έξω από την οποία άνοιξε πυρ, κάτι που φέρεται να επανέλαβε και όταν εισέβαλε σε αυτή καθώς βρέθηκαν ίχνη από πυροβολισμούς στην είσοδο.

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, μετέφεραν τρία παιδιά και ένα ακόμη νεαρό άτομο στο Τμήμα, ενώ μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Ο δράστης αρχικά, πρόλαβε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του και διασχίζοντας την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, έφτασε μέχρι την περιοχή τoυ ΤΙΤΑΝ όπου εντοπίστηκε σε παράδρομο της Εγνατίας Οδού και συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας.