Αυτό που συνέβη εχθές το βράδυ στη Μονεμβασιά, μέ έναν οδηγό αυτοκινήτου να χτυπά δύο ηλικιωμένους που ήταν επάνω σε μία μοτοσυκλέτα, είναι πραγματικά απίστευτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος μπήκε σε έναν δρόμο ανάποδα, χτύπησε τους δυο ανδρες, 77 ετών έκαστος, οι οποίοι ήταν επάνω στη μοτοσυκλέτα, σκοτώνοντας ακαριαία τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλο. Μάλιστα αφού τους παρέσυρε, έκανε αναστροφή και παρέσυρε τον νεκρός για περισσότερα από 200 μέτρα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε στον Τάραψας – Μονεμβασιάς, στο 67,3 χλμ, στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο Νοσοκομείο Μολάων, όπου κατέληξε.

Οι κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία αλλά ο δράστης εμβόλισε το περιπολικό που έφτασε στο σημείο στην προσπάθειά του να διαφύγει. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα που οδήγησαν σε αυτή την τραγωδία.

Σύμφωνα με το spartanews.gr, πολίτες της περιοχής ήταν αυτοί που έντρομοι κάλεσαν την άμεσο δράση με τους αστυνομικούς να κάνουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου τελικά να τον ακινητοποιήσουν. Μάλιστα και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου που σκορπούσε θάνατο και τρόμο.

Άνθρωποι έντρομοι έτρεχαν να κρυφτούν ανέφερε το spartanews.gr διότι φοβόντουσαν για την ίδια τους την ζωή.

Ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί και κρατείται ενώ όπως σημείωσε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, κ. Χρηστάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής, ο 50χρονος οδηγός βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ χωρίς να μπορεί να εξηγήσει για ποιον λόγο προέβη σε αυτήν την πράξη.