Η αυτοκτονία του 14χρονου στα Σεπόλια έχει συγκλονίσει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας για τις αιτίες που προκάλεσαν το παιδί να δώσει τέλος στη ζωή του βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Οι καταθέσεις ενώπιον των αστυνομικών συνεχίζονται στη ΓΑΔΑ, καθώς τη σκυτάλη, μετά τον πατέρα και τον διευθυντή του σχολείου του 14χρονου που απαγχονίστηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου με μία ζώνη, πήραν το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που κλήθηκε στο σπίτι όταν βρέθηκε νεκρός και οι συμμαθητές του.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Alpha, μαθητές, δύο κορίτσια και δύο αγόρια, που γνώριζαν τον 14χρονο και κατέθεσαν, υποστήριξαν ότι πριν από μερικό καιρό είχαν παρατηρήσει τραύματα στα πόδια του, με το μυαλό ενός να πηγαίνει πως ήταν από μαχαίρι. Οταν τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, εκείνος δεν αποκάλυψε, έσκυψε το κεφάλι και προχώρησε. Οι Αρχές ερευνούν ποιοι ήταν αυτοί που τον είχαν χτυπήσει.

«Έχασα το παιδί μου, είμαι γιαγιά αλλά έχασα το παιδί μου, δεν το έχασα από μια αρρώστια. Το έχασα από τον ίδιο τον κόσμο, από την κοινωνία... Παλέψτε και σώστε τα παιδιά του κόσμου», δήλωσε η γιαγιά του 14χρονου, ενώ για το αν δεχόταν bullying, είπε: «Το ακούμε από την τηλεόραση, ήταν πολύ καλό παιδί, χαρούμενο».

Καταθέτει η μητέρα του και ένας σημαντικός μάρτυρας

Ο κύκλος των καταθέσεων όμως, δεν κλείνει, καθώς την Πέμπτη (18/5) αναμένεται να καταθέσουν και άλλοι συμμαθητές του. Επίσης, καταθέτουν αύριο η μητέρα του, η οποία βρήκε το παιδί της κρεμασμένο με μια ζώνη, μία καθηγήτρια του 14χρονου με την οποία είχε στενή σχέση και εκτιμάται ότι ίσως δώσει σημαντικές πληροφορίες που θα βοηθήσουν την έρευνα, καθώς και ο προπονητής του.

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να συνθέσουν τα κομμάτια του «παζλ» της τραγωδίας με τον 14χρονο.

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «ξεσκονίζει» τις ηλεκτρονικές συσκευές του 14χρονου
Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ένα ακόμη λάπτοπ που χρησιμοποιούσε το άτυχο παιδί παραδόθηκε σήμερα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.