Όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος πρώην παίκτης του Big Brother Στηβ Μιλάτος είναι αυτός που συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (25/5) στη Ρόδο, αφού μία 21χρονη Αγγλία τον κατηγόρησε ότι τη βίασε. Την αποκάλυψη του ονόματος, έκανε ο δικηγόρος του Στέλιος Αλεξανδρής. 

Ο κ. Αλεξανδρής μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και διέψευσε τις καταγγελίες της 21χρονης κοπέλας.

«Επειδή στη φάση αυτή βρισκόμαστε πριν μπούμε στην κύρια ανάκριση, καταλαβαίνετε ότι πρέπει να είμαι φειδωλός. Δεν έχει συμβεί τίποτα από όσα καταμαρτυρεί η κυρία. Είναι αλήθεια ότι γνωρίστηκαν, είναι αλήθεια ότι υπήρχε κάποια ερωτική επαφή, συναινετική και μέχρι εκεί. Περιμένουμε την ιατροδικαστική εξέταση αυτή τη στιγμή που θα αποδείξει τα όσα λέει ο εντολέας μου, δηλαδή, ότι υπήρξε κάποια συναινετική επαφή μεταξύ τους και τίποτα παραπάνω. Δεν γνωρίζω τα κίνητρα της κυρίας, αλλά θεωρώ ότι μία πρώτη δικαίωση γι’ αυτόν τον άνθρωπο θα είναι μετά την προανάκριση αν αφεθεί ελεύθερος».

Σε ερώτηση ποιο θα μπορούσε να είναι το κίνητρο της 21χρονης να καταγγείλει βιασμό, ο κ. Αλεξανδρής διευκρίνισε ότι «το να μπω εγώ στη ψυχολογία κάποιου ανθρώπου στις διακοπές και να μαντέψω γιατί το έχει κάνει, δεν είναι η δουλειά μου. Η δική μου δουλειά είναι να αποδείξω ότι ο εντολέας μου είναι αθώος. Αυτό θα κάνω και εκεί θα σταματήσει η δική μου προσέγγιση. Για τα άλλα υπάρχουν πιο ειδικευμένοι, ψυχολόγοι, ψυχίατροι κτλ. Δε θα απαντήσω πάντως εγώ».

Μάλιστα, στη συνέχεια με αφορμή ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, ο δικηγόρος ανέφερε το όνομα του παίκτη που κατηγορείται για βιασμό. «Ο Στηβ Μιλάτος είναι ένας αξιοπρεπέστατος άνθρωπος, ο οποίος έχει πανεπιστημιακό πτυχίο. Είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερη κουλτούρα, με ιδιαίτερη παιδεία και δεν νομίζω ότι στα 30 του χρόνια έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Είναι τιμή μου να τον υπερασπίζομαι. Αυτές οι κατηγορίες είναι απόλυτα έωλες και θα αποδειχθούν στο ακροατήριο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αλεξανδρής.