Πλήρης είναι η κινητοποίηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του δολοφόνου της άτυχης 45χρονης τρανς κουβανής χορεύτριας, η οποία βρέθηκε κατακρεουργημένη μέσα στο διαμέρισμά της στον Άγιο Παντελεήμονα την προηγούμενη Δευτέρα (10/7).

Οι αρχές εστιάζουν στο φιλικό περιβάλλον της 45χρονης αλλά και σε όσα άτομα είχε περιστασιακές επαφές το τελευταίο διάστημα ενώ ερευνάται και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Αυτό που δυσκολεύει τις έρευνες είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το γεγονός ότι το θύμα δεχόταν καθημερινές επισκέψεις από μεγάλο αριθμό ατόμων ενώ περιστασιακά φιλοξενούσε στο διαμέρισμά της και άλλα διεμφυλικά άτομα τα οποία ήταν άστεγα. Ο συνδυασμός αυτός ανοίγει τον κύκλο των υπόπτων και κάνει δυσχερέστερο τον εντοπισμό του δράστη, η Αστυνομία όμως εκτιμά ότι θα εντοπιστεί.

Σημειώνεται ότι από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών επιχειρήθηκε να συλλεχθεί γενετικό υλικό και αποτυπώματα πάνω από το σώμα του θύματος και από σημεία του σπιτιού που μπορεί να έπιασε ο δολοφόνος.

"Σφαγείο" το διαμέρισμα της άτυχης χορεύτριας

Την ίδια ώρα, σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για το σκηνικό που υπήρχε μέσα στο σπίτι όταν εντοπίστηκε η 45χρονη από τη σπιτονοικοκυρά της, η οποία άνοιξε το διαμέρισμα με τα δεύτερα κλειδιά. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής που μπήκαν στον χώρο του εγκλήματος τον παρομοίασαν με «σφαγείο», αφού υπήρχαν αίματα και ίχνη πάλης σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

Όπως φανερώνουν τα στοιχεία, ο δολοφόνος φαίνεται να κυνηγούσε και να έπληττε το θύμα όταν κατάφερνε να το προσεγγίζει, ενώ η 45χρονη αντιστεκόταν σθεναρά. Το θύμα βρισκόταν ημίγυμνο στον χώρο του σαλονιού. Έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο -κάτι που θα μπορούσε να ήταν και μαχαίρι- στο κεφάλι, στον λαιμό, στο στήθος και στην πλάτη.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, τα μοιραία τραύματα φαίνεται να ήταν αυτά που έπληξαν την 45χρονη στον λαιμό.

Σημειώνεται ότι η 45χρονη Άννα βρισκόταν τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην Ελλάδα. Ήταν γνωστή ακτιβίστρια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, συμμετείχε στο τελευταίο Athens Pride, ενώ εμφανιζόταν και ως performer στο γνωστό club «Κούκλες», στη λεωφόρο Συγγρού.