Ορισμένες εφαρμογές κράσαραν για τους χρήστες Android, αλλά το πρόβλημα έχει ήδη επιδιορθωθεί από την Google.

ο πρόβλημα οφείλεται σε σφάλμα του συστήματος, που ονομάζεται Android System WebView, και επιτρέπει στις εφαρμογές Android να εμφανίζουν το περιεχόμενο των ιστοσελίδων.

Google προχώρησε άμεσα σε μια ενημέρωση κώδικα που απαιτεί από τους χρήστες να ενημερώσουν το Android System WebView στην έκδοση 89.0.4389.105, καθώς και το Google Chrome στην πιο πρόσφατη έκδοση.

αι τα δύο είναι διαθέσιμα στο Google Play.

Τα προβλήματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα το απόγευμα και διήρκεσαν περίπου επτά ώρες, σύμφωνα με το Google Workspace για το Gmail.

εταιρεία συνέστησε τη χρήση της desktop εφαρμογής έως ότου επιλυθούν τα προβλήματα.

"Γνωρίζουμε ότι υπάρχει πρόβλημα με το WebView, που προκαλεί τη διακοπή λειτουργίας ορισμένων εφαρμογών στο Android για ορισμένους χρήστες", δήλωσε η Google. «Εργαζόμαστε επί του παρόντος για να διορθώσουμε πλήρως το πρόβλημα και οι εργασίες επιδιόρθωσης βρίσκονται σε εξέλιξη».

Κάποιοι χρήστες δήλωσαν ότι η κατάργηση της τελευταίας ενημέρωσης στο WebView βοήθησε στην επίλυση του προβλήματος.

Η Samsung, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter, στις ΗΠΑ, συνέστησε στους χρήστες της να προβούν σ' αυτή την κίνηση.

Δείτε τις οδηγίες της Samsung:

"Σας ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

pan style="color: #ff0000;">Παρακαλούμε καταργήστε το Webview Update και επανεκκινήστε τη συσκευή σας, ακολουθώντας τα εξής βήματα: Μεταβείτε στις ρυθμίσεις -> εφαρμογές -> πατήστε τις τρεις κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία -> εμφάνιση εφαρμογών συστήματος -> αναζήτηση για Android System WebView> επιλέξτε Κατάργηση εγκατάστασης ενημερώσεων. "

 

https://twitter.com/SamsungSupport/status/1374124081843343361

 

Ευχαριστούμε την Smartec Α.Ε., εξουσιοδοτημένο Service smartphones, tablets και wearables Samsung, για την ενημέρωση.