'Ενα ακόμα εντυπωσιακό Unpacked event είχαμε από τη Samsung αυτή την εβδομάδα.

αι το εντυπωσιακότερο ήταν πως ο κορεατικός κολοσσός δεν αποκάλυψε κάποιο καινούργιο προϊόν, αλλά το Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition.

Πρόκειται για μια νέα πρωτοποριακή δυνατότητα που θα επιτρέπει στους καταναλωτές να προσαρμόζουν το Galaxy Z Flip 3 στο στιλ και τις δικές τους αισθητικές προτιμήσεις μέσω της πλατφόρμας “Bespoke Studio”, πριν το αγοράσουν.

Μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε το πλαίσιο που σας αρέσει περισσότερο, σε μαύρο ή ασημί χρώμα, καθώς και μπροστινά και πίσω καλύμματα, που θα διατίθενται σε μαύρο, μπλε, ροζ, λευκό και κίτρινο. Η δυνατότητα αυτή σας επιτρέπει να δημιουργήσετε 49 πραγματικά απίθανους συνδυασμούς.

Σύμφωνα με όσα μέχρι τώρα γνωρίζουμε, το Samsung Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition δεν θα έχει καμία διαφορά με το βασικό μοντέλο. Αυτό σημαίνει ότι διαθέτει Snapdragon 888 SoC, εύκαμπτη OLED οθόνη 6.7 ιντσών με 120Hz ρυθμό ανανέωσης, εξωτερική οθόνη 1.9 ιντσών, δύο κάμερες 12MP εξωτερικά και μπαταρία στα 3.300mAh.

Το ευχάριστο είναι ότι η υπηρεσία Bespoke Studio είναι ήδη διαθέσιμη στις ΗΠΑ και το συνολικό κόστος ανέρχεται 1.099,99 δολάρια για μια προσαρμοσμένη έκδοση με 256GB αποθηκευτικό χώρο.

trong>Το δυσάρεστο είναι πως παραμένει άγνωστο αν, και πότε, η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες αγορές και κυρίως στη δική μας.

Εμείς, πάντως, πραγματικά ενθουσιαστήκαμε.

ια του λόγου το αληθές, δείτε τα βίντεο:

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=MYsFT0Owd-Q[/embed]

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=vEqDZ4E-dA0[/embed]