Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας είχαμε στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ ανηλίκων μάλιστα, καθώς ένας 16χρονος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια ένας συνομήλικό του και ειρωνικά μάλιστα του είπε «εσύ δεν θα πεις “μη με χτυπάτε άλλο”;», χρησιμοποιώντας τα τελευταία λόγια του άτυχου 19χρονου Άλκη Καμπανού, ο οποίος δολοφονήθηκε μετά από ξυλοδαρμό οπαδών άλλης ομάδας επίσης στη Θεσσαλονίκη, πριν μερικές μέρες.

Ο 16χρονος σύμφωνα με όσα καταγγέλλει, δεχόταν απειλές και ύβρεις από τον συμμαθητή του, μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Αφορμή φαίνεται να ήταν η οπαδική του ταυτότητα. Σύμφωνα με τον 16χρονο, ο ίδιος συμφώνησε με τον συμμαθητή του να συναντηθούν για να επιλυθούν ειρηνικά οι διαφορές τους.

Στην καταγγελία του, ο 16χρονος ισχυρίστηκε ότι ο τρίτος ανήλικος απέσπασε την προσοχή του και τότε ο συμμαθητής του άρχισε να τον χτυπάει στο κεφάλι και στο σώμα, ρίχνοντάς τον στο έδαφος και εξυβρίζοντάς τον για τις οπαδικές του προτιμήσεις.

Ο δράστης τον ειρωνεύτηκε χρησιμοποιώντας τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου Άλκη: «Εσύ δεν θα πεις “μη με χτυπάτε άλλο”;» , ενώ του αφαίρεσε και χρήματα. Ο 16χρονος πήγε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική εξέταση.