Συνελήφθησαν,στις 16/3 το μεσημέρι, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, επτά (7) άτομα, -6- Έλληνες, ηλικίας από 24 έως 27 ετών καθώς και μία 28χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Μεταφορά με το ΚΤΕΛ

align="justify">Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί εντόπισαν 26χρονο και 27χρονο στον σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων Νομού Αργολίδας, να παραλαμβάνουν δέμα, το οποίο περιείχε -2- συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -676- γραμμαρίων και -1- συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη (τύπου σοκολάτα), συνολικού βάρους -22- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν.

align="justify">Στο πλαίσιο της προανάκρισης και της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών , προέκυψε ότι οι ανωτέρω μαζί με τους υπόλοιπους πέντε συλληφθέντες τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2021 έως και χθες (16.3.2022), διακινούσαν ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

align="justify">Σε έρευνες που ακολούθησαν σε οικίες, όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τα υπόλοιπα άτομα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μικροποσότητες κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας, -7- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των -220- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

align="justify">Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών.