Η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκεται στο σπίτι της, «κλειδαμπαρωμένη» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, μετά τις τελευταίες εξελίξεις με την προσαγωγή της μητέρας των τριών παιδιών που έχασαν τη ζωή τους.

«Τη συνέλαβαν, είναι ύποπτη» δήλωσε στον Alpha η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου και συμπλήρωσε: «Έχω αναγκαστεί να κλειδαμπαρώσω, έχει μαζευτεί κόσμος».

2> Η στιγμή της σύλληψης όπως την είδαν γείτονες

το σημείο όμως υπήρξαν και γείτονες - μάρτυρες της στιγμής της σύλληψης οι οποίοι ανέφεραν ότι περίπου στις 17:15, ένα βαν με φιμε τζάμια, από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής προφανώς, σταμάτησε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα και δυο αστυνομικοί την οδήγησαν μέσα στο όχημα ώστε να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τους ίδιους αυτόπτες μάρτυρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατούσε έναν φάκελο στα χέρια της.

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/XiX_JR0pRZU" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">

frame title="YouTube video player" src="https://www.youtube.com/embed/dOScbbJtg8U" width="560" height="315" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">