Στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία μετά την προσαγωγή της από την Πάτρα.

Στην 33χρονη ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο αναφορικά με τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, ενώ η έρευνα για τις συνθήκες θανάτου των δύο άλλων παιδιών συνεχίζεται.

«Από την Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο δυνάμει εντάλματος, 33χρονη ημεδαπή για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 9χρονης κόρης της» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

frame style="border: none; overflow: hidden;" src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fwww.in.gr%2Fvideos%2F836051257789939%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" frameborder="0" scrolling="no" allowfullscreen="allowfullscreen">

2>Κεταμίνη, η ουσία στο αίμα της Τζωρτζίνας

ουσία κεταμίνη, η οποία βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, σε πολύ μεγάλη ποσότητα, φαίνεται πως «ξεκλείδωσε» την υπόθεση ενώ οι γιατροί που κατέθεσαν, ανέφεραν όρι αυτή η ουσία δεν χορηγήθηκε ποτέ στο παιδί.

2>«Αν σκοτώσεις το παιδί σου, είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους»

έκδοση του εντάλματος σύλληψης ζητήθηκε από τον εισαγγελέα με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου, είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Περισσότερα σε λίγο...