Περιγράφοντας την στιγμή του εγκλήματος ο Δικηγόρος, Ιάκωβος Ψωμιάδης, είπε πως έγινε μόλις η γυναίκα πληροφορήθηκε την κακοποίηση της κόρης της από τον πατέρα της

γκλημα εν βρασμώ ψυχής χαρακτήρισε ο Ιάκωβος Ψωμιάδης, Δικηγόρος της μάνας και της κόρης, τη δολοφονία του 49χρονου ταξιτζή στη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος μιλώντας στον Ant1, αποκάλυψε πως η κόρη είναι αυτή που «κατά βάση επέφερε τα πλήγματα» στον 49χρονο άτυχο άνδρα.

Περιγράφοντας την στιγμή του εγκλήματος είπε πως έγινε μόλις η γυναίκα πληροφορήθηκε την κακοποίηση της κόρης της από τον πατέρα της.

«Εκείνο που οδήγησε στη δολοφονία ήταν η αποκάλυψη» τόνισε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Την ίδια ώρα, στάθηκε και στην κακοποίηση που είχε υποστεί η 46χρονη από τον εν διαστάση σύζυγό της, αφού όπως είπε υπάρχουν και στοιχεία ότι στο παρελθόν είχε φιλοξενηθεί σε ξενώνες για κακοποιημένες γυναίκες.

«Έχει περάσει πολλά» τόνισε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι η γυναίκα επέστρεψε στον 49χρονο που την κακοποιούσε αφού τον είχε χωρίσει και είχε κάνει και ένα παιδί με άλλο άνδρα τόνισε: «Δεν είναι δυνατόν να αναμένουμε από το θύμα ενδοοικογενειακής βίας να σκέφτεται όπως εμείς».