Ελεύθερος αφέθηκε ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, από την εισαγγελία της Σύρου.

Όπως έγινε γνωστό ο Μαγκουάιρ ότι φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα, για να ξεφύγου από τα ΜΜΕ που κατέκλυσαν το νησί.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, στη Μύκονο, για επίθεση και βιαιοπραγία εναντίον αστυνομικών.

Η ένταση μάλιστα συνεχίστηκε και στο αστυνομικό τμήμα, όπου φέρεται ότι διεθνής ποδοσφαιριστής προσπάθησε αρχικά  να διαφύγει και στη συνέχεια να επιχείρησε να δωροδοκήσει τους αστυνομικούς για να κλείσει η υπόθεση.

Σύμφωνα με το Mega, ο γνωστός ποδοσφαιριστής ενεπλάκη στον καυγά επειδή κάποιος τραυμάτισε την αδερφή του στο χέρι.

ναφορικά με τις κατηγορίες περί δωροδοκίας δε, ο Μαγκουάρ δήλωσε ότι δεν ευσταθούν και επικαλέστηκε έναν νόμο που υπάρχει στην Αγγλία, που επιτρέπει να εξαγοράσεις μια ποινή και να λήξει άμεσα το συμβάν σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Δείτε το βίντεο του καυγά

[embed]https://youtu.be/a3rl98eJdEQ[/embed]

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό

Συνελήφθησαν σήμερα (21 Αυγούστου 2020) στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού τμήματος Μυκόνου, τρεις αλλοδαποί ηλικίας 27, 28, και 29 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της βίας κατά υπαλλήλων – δικαστικών λειτουργών, απείθειας, σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απόπειρας δωροδοκίας υπαλλήλου.

Ειδικότερα, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες περιπολούντες αστυνομικοί σε περιοχή της Μυκόνου επενέβησαν και εξομάλυναν διένεξη μεταξύ πολιτών, ωστόσο τρεις αλλοδαποί εμπλεκόμενοι στο περιστατικό στράφηκαν εναντίον τους, εξυβρίζοντας και χτυπώντας έναν αστυνομικό με γροθιές.

Οι τρεις αλλοδαποί οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου, όπου κατά την άφιξή τους αντιστάθηκαν σθεναρά, απωθώντας και χτυπώντας τρεις αστυνομικούς.

Στη συνέχεια ένας από τους συλληφθέντες αποπειράθηκε να προσφέρει χρήματα ώστε να μην ολοκληρωθεί η διαδικασία σε βάρος τους.