Οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για έγκλημα πάθους για το διπλό φονικό στο Λουτράκι, φαίνεται πως επιβεβαιώνονται, αφού οι εκτιμήσεις των αστυνομικών υποδεικνύουν ως πιθανότερο δράστη έναν άνδρα, με τον οποίο η 45χρονη μασέζ διατηρούσε δεσμό στο παρελθόν.

άτυχη γυναίκα διέκοψε τη σχέση τους και δημιούργησε δεσμό υνέχισε με τον 42χρονο φαρμακοποιό που βρέθηκε νεκρός πλάι της, ο οποίος διατηρούσε φαρμακείο επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από το σπίτι της.

Ο πρώην σύντροφος της άτυχης Ουκρανής, είναι ένας 45χρονος Αλβανός, γνωστός στην αστυνομία για ληστείες και ναρκωτικά, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, δεν ήθελε να διακόψει τη σχέση του με την 45χρονη.

'Οπως αναφέρουν μάλιστα άτομα του περιβάλλοντος της άτυχης γυναίκας, ο Αλβανός βασικός ύποπτος, φέρεται να την απειλούσε αρκετό καιρό και, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι απειλές είχαν ξεκινήση από το διάστημα που η άτυχη γυναίκα βρισκόταν ακόμα στη Μύκονο, αναμένοντας την έκδοση του διαζυγίου της.

Μετά το χωρισμό τους, σύμφωνα με όσα ανέφεραν σήμερα στην Αστυνομία άτομα του στενού της περιβάλλοντος, ο αλλοδαπός άνδρας της είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "αφού δεν θα σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει κανείς".

πως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, η 45χρονη ουδέποτε είχε αναφέρει τις απειλές που δεχόταν στην Αστυνομία, κίνηση που πιθανώς να είχε αποβεί σωτήρια για τη ζωή της.

Η σχέση της γυναίκας και του φαρμακοποιού, ήταν πρόσφατη (πληροφορίες αναφέρουν ότι η σχέση αυτή, δεν είχε κλείσει καν 2 εβδομάδες).

ο ζευγάρι μάλιστα σχεδίαζε το μοιραίο Σαββατοκύριακο να αποδράσει σε κάποιον κοντινό  προορισμό, αλλά τελικά, επέλεξαν το εξοχικό της 45χρονης στο Φλάμπουρο, με τη γνωστή κατάληξη.