Οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο για τη δράση της κεταμίνης στον ανθρώπινο οργανισμό, προτού αρχίσουν τα πρώτα προβλήματα υγείας στην Τζωρτζίνα, δείχνουν προμελέτη από το άτομο που την χορήγησε, εκτιμούν οι Αρχές.

Τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αναζητήσεις που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο και σύμφωνα με τις Αρχές είναι αποκαλυπτικά και σχετίζονται άμεσα με την υπόθεση του θανάτου της άτυχης 9χρονης.

Σύμφωνα με το Star, η πρώτη αναζήτηση της 33χρονης μητέρας σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο είναι η 11η Ιανουαρίου 2022.

 

Η συγκεκριμένη ημερομηνία θεωρείται ύψιστης σημασίας για τις Αρχές, καθώς μέχρι τότε το παιδί δεν είχε παρουσιάσει πρόβλημα στην υγε ία του.

Είχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο Ρίου στις 19 Ιουλίου 2021 και μέχρι την 11η Ιανουρία, δεν είχε άλλα προβλήματα, πέρα από την εγκεφαλοπάθεια.

Στις 15 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης ανακοινώνει στη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι θέλει να χωρίσουν, ενώ δύο ημέρες μετά έχει προγραμματιστεί μαγνητική εγκεφάλου για την Τζωρτζίνα.

Το ίδιο βράδυ εμφανίζεται τα πρώτα προβλήματα στην υγεία του κοριτσιού, που οδηγείται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου στις 19 Ιανουαρίου, όπου και θα παραμείνει για δέκα ημέρες μέχρι να χάσει τη ζωή του από τη θανατηφόρο δόση κεταμίνης.