Παραδοσιακά το Πάσχα οι κρατούμενοι όλων των φυλακών έχουν έκτακτο επισκεπτήριο από τους συγγενείς τους, έτσι σήμερα τη Ρούλα Πισπιρίγκου θα επισκεφθουν η μάνα της, η αδελφή της και ο πατριός της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ζήτησε να της πάνε φωτογραφίες των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.

Από το συγγενικό της περιβάλλον μεταφέρεται ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, καθώς τη Δευτέρα είναι η γιορτή του Αγίου Γεωργίου και θα γιόρταζε η 9χρονη Τζωρτζίνα αν ήταν ζωντανή.

Το περίεργο τηλεφώνημα στον γιατρό την ώρα που ξεψυχούσε η Τζωρτζίνα

Νέα στοιχεία ήρθαν στο φως για την Ρούλα Πισπιρίγκου που έχει κριθεί προφυλακιστέα για τον θάνατο της κόρης της Τζωρτζίνας.


Σύμφωνα με το Mega, στα συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις σε γιατρό της Πάτρας, με τον οποίο συζητούσε σχεδόν τυπικά και αδιάφορα για τον χαμό της Τζωρτζίνας, πραγματοποιούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την ώρα που η εννιάχρονη πέθαινε.

Την αποκάλυψη κάνει το «Βήμα της Κυριακής» που κυκλοφορεί εκτάκτως σήμερα, Μεγάλο Σάββατο.

Στην ουσία η Ρούλα Πισπιρίγκου προεξοφλούσε τον θάνατο του παιδιού της, την ώρα που οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σώσουν την Τζωρτζίνα.

Tηλεφωνούσε συνεχώς στο γιατρό

Στις 29 Ιανουαρίου 2022, την ώρα που η Τζωρτζίνα άφηνε την τελευταία της πνοή και γίνονταν οι απεγνωσμένες προσπάθειες από τους γιατρούς για τη σωτηρία του παιδιού, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου επικοινωνούσε με γιατρό στην Πάτρα, του τηλεφωνούσε διαρκώς, όπου χωρίς συγκινησιακή φόρτιση τον ενημέρωνε ότι η Τζωρτζίνα είχε χάσει τη ζωή της, ανέφερε ο συντάκτης της εφημερίδας.

Όπως επισήμανε ο αστυνομικός συντάκτης αυτή η συζήτηση θα μπορούσε να είχε γίνει σε άλλη φάση, ουδέτερη και όχι σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τη ζωή του παιδιού.

Ο δημοσιογράφος είπε ότι στο ρεπορτάζ της εφημερίδας παρουσιάζονται και τα νέα ζητήματα που έχουν προκύψει από την έρευνα και τα νέα στοιχεία που σφίγγουν τον κλοιό γύρω από τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Νέα στοιχεία για την κεταμίνη

Όπως είπε ο δημοσιογράφοςυπάρχουν νέα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του μετά από επικοινωνία με ιατροδικαστές για την υπόθεση χορήγησης της κεταμίνης.

Η ιστοπαθολογική εξέταση στην Τζωρτζίνα δεν εντόπισε οποιοδήποτε παθολογικό αίτιο, αλλά προσδιορίζει ότι το κοριτσάκι απεβίωσε από κάποιον εξωγενή παράγοντα, από πιθανότατη χορήγηση φαρμακευτικών ουσιών.

Αν, είπε ο ρεπόρτερ, υποστηρίξει κάποιος ότι η κεταμίνη δόθηκε εκ των υστέρων δεν δίνει απάντηση στο πώς πέθανε η Τζωρτζίνα.