Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 17χρονος ο οποίος κατηγορείται για εμπλοκή σε επεισόδιο άγριου ξυλοδαρμού κατά ανηλίκων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η εισαγγελέας άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για απλή σωματική βλάβη από κοινού και κατά συρροή ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος τον προσεχή Ιούνιο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροδοείες, ο κατηγορούμενος πως αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να χωρίσει τους εμπλεκόμενους. Επιπλεόν υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση από γονείς ενός εκ των θυμάτων.

Ο δικηγόρος του, Χρήστος Μουχτιδιώτης, έκανε δηλώσεις:

Το ιστορικό του συμβάντος

Η συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων έγινε εχθές (25/4) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όταν, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 17χρονος μαζί με ορισμένα ακόμα άτομα, επιτέθηκαν σε άλλους ανηλίκους, σε σημείο κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής. 

Δύο από τα άτομα που δέχτηκαν την επίθεση χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Παπανικολάου για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.
Ο 17χρονος που συνελήφθη οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα και αφού του ασκήθηκαν οι κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.