Τον βιασμό της από γνωστό σκηνοθέτη κατήγγειλε μια νεαρή ηθοποιός που έχει λάβει μέρος σε πολλές τηλεοπτικές σειρές στην ελληνική τηλεόραση.

 Η ηθοποιός υπέβαλε μήνυση πριν από μερικές μέρες εναντίον του σκηνοθέτη για βιασμό που έλαβε χώρα στο αυτοκίνητό του το 2010, όταν η κοπέλα ήταν 21 ετών.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Real News, ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης έχει σκηνοθετήσει αναρίθμητες τηλεοπτικές παραγωγές, και ένα πρόσφατο σίριαλ που παίζεται αυτή την περίοδο σε κορυφαίο τηλεοπτικό κανάλι και να σημειώνει μεγάλη επιτυχία.

Όπως αναφέρει η ηθοποιός στη μήνυσή της, γνωρίστηκε με τον σκηνοθέτη το 2009 σε κοινή φιλική παρέα.

Αναφέρει δε πως δεν του είχε δώσει ποτέ το δικαίωμα για κάτι περισσότερο και πως η σχέση τους ήταν αποκλειστικά και μόνο φιλική.

Μάλιστα, είχε γνωρίσει και τη γυναίκα και το παιδί του σκηνοθέτη και κάποιες φορές είχαν βγει μαζί με κοινές παρέες για να διασκεδάσουν.

Αρκετούς μήνες μετά την πρώτη γνωριμία τους, ο σκηνοθέτης, σύμφωνα πάντα με τη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον του, της πρότεινε να πάνε μαζί για φαγητό και στη συνέχεια για ποτό σε κάποιο νυχτερινό κλαμπ, όπου θα συναντιόντουσαν και με άλλα άτομα που έκαναν παρέα εκείνη την εποχή.

Στο εστιατόριο έφαγαν και ήπιαν κρασί και κάποια στιγμή η νεαρή ηθοποιός άρχισε να μην αισθάνεται καλά και να χάνει τον έλεγχο της συνείδησής της.

Ζήτησε τότε από τον σκηνοθέτη να φύγουν, γιατί φοβόταν ότι θα λιποθυμήσει. Μετά από αυτό δεν θυμάται τίποτα.

Ξύπνησε στο αμάξι και είδε τον σκηνοθέτη να τη βιάζει

Όπως λέει η νεαρή ηθοποιός στη μήνυσή της, από τη στιγμή που έφυγαν από το μαγαζί και μέχρι να ξαναβρεί τις αισθήσεις της, είχε κενό μνήμης.

Το μόνο που θυμάται είναι πως όταν άνοιξε ξανά τα μάτια της βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του σκηνοθέτη κι εκείνος συνουσιαζόταν μαζί της, εν αγνοία της και χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Όπως αναφέρει η παθούσα, μόλις συνειδητοποίησε τι συμβαίνει άρχισε να ουρλιάζει, να κλαίει και να τον κλωτσάει, αλλά επειδή το αυτοκίνητο βρισκόταν σε ένα σκοτεινό πάρκινγκ φοβήθηκε για τη ζωή της και δεν έφυγε, αλλά του ζήτησε να φύγουν.

Ο σκηνοθέτης, τότε, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο και πήγαν μαζί στο κλαμπ όπου συναντήθηκαν με την κοινή παρέα.

Όπως αναφέρει η κοπέλα στη μήνυσή της, δεν κατήγγειλε από τότε τον βιασμό, γιατί φοβήθηκε.

Όμως, έπειτα από τις ανάλογες καταγγελίες γυναικών στο ελληνικό #metoo βρήκε το θάρρος να μιλήσει και να ζητήσει την τιμωρία του ενόχου.