Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» για τη δράση του 42χρονου που φέρεται να έχει αποπλανήσει ανήλικη πριν εκείνη συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας της, στον Βόλο

Οι Αρχές ελέγχουν πληροφορίες που θέλουν τον 42χρονο να έχει αποπλανήσει στο παρελθόν και μία άλλη ανήλικη κοπέλα, στην οποία χάριζε ακριβά δώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr.

Η ιστορία, που απασχολεί τις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές τώρα, αποκαλύφθηκε πριν από έξι μήνες όταν ο 42χρονος γνώρισε την ανήλικη κοπέλα, τη φλέρταρε και της έπαιρνε δώρα. Οι δυο τους μάλιστα, κρυφά από τη μητέρα της ανήλικης, φέρεται πως έχουν ανταλλάξει και βέρες μεγάλης χρηματικής αξίας, ώστε να θεωρούνται αρραβωνιασμένοι.

Στις αντιδράσεις της μητέρας της 15χρονης, ο 42χρονος φέρεται να απαντούσε με πλήρη απάθεια, σαν να μην τον ενδιαφέρει η άποψή της, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του είχε «τη συναίνεση του ανήλικου κοριτσιού».

Όπως αποκάλυψε το ίδιο μέσο, η μικρή αποπειράθηκε να θέσει τέλος στη ζωή της, καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών, όταν πληροφορήθηκε ότι η μητέρα της κατέθεσε μήνυση εναντίον του «συντρόφου» της.