Η διαχείριση του πένθους είναι προσωπική υπόθεση του καθενός. Δεν υπάρχει "φυσιολογικό" χρονικό διάστημα ή "σωστός" ή "λάθος" τρόπος για να πενθήσει κανείς.
Ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει τα πράγματα διαφορετικά και κανείς δεν μπορεί να υποδείξει πώς θα πενθήσουμε.

Παραταύτα, η εκπομπή του ΑΝΤ1, "Το Πρωινό" αποκάλυψε (πραγματικά δεν αντιλαμβανόμαστε για ποιον λόγο) τι έκανε ο Μάνος Δασκαλάκης στις 13 Απριλίου, δύο εβδομάδες μετά από την ημέρα που η εν διαστάσει πλέον σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου, οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ κι εν συνεχεία στις φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενη για το θάνατο της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού, της 9χρονης Τζωρτζίνας.

 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μάνος Δασκαλάκης γράφτηκε σε ομάδα στο facebook με τίτλο: "Τα πάντα για τα Varadero μας και εξοπλισμός αναβάτη".

Δικαίως θα αναρωτηθεί κανείς γιατί θεωρείται πληροφορία αυτό. Και δικαίως θα αναρωτηθούμε κι εμείς γιατί θα έπρεπε να μάθουμε αν ο κ. Δασκαλάκης γράφτηκε και στην ομάδα "Λάτρεις ψητής προβατίνας" ή στο φαν κλαμπ της "Γουρνοπούλας στα κάρβουνα".

Το θέμα είναι να αποκαλυφθούν τα αίτια του θανάτου των άτυχων κοριτσιών, και όχι αν ξαφνικά αποφάσισε ο πατέρας τους να ασχοληθεί με το "πλέξιμο δαντέλας με βελονάκι" για να σκοτώσει την ώρα του.
Για να μην τρελαθούμε τελείως λοιπόν, ας αφήσουμε τα "αποκαλυπτικά" ρεπορτάζ και ας προχωρήσουμε στην ουσία.

Μάλιστα, ο διαχειριστής της σελίδας, Βλάσσης Αναγνωστόπουλος, σχολίασε το γεγονός της εγγραφής του ως εξής:

"Αυτό έγινε στις 13 Απριλίου, στις 10:30 το βράδυ. Όταν κάποιος έχει χάσει τρία παιδιά και ασχολείται με αξεσουάρ μοτοσικλέτας και διάφορα τέτοια πράγματα, λίγο είναι… ακαταλαβίστικο, απίθανο να το πω; Εγώ δηλαδή επειδή είμαι γονέας δεν θα το έκανα κάτι τέτοιο, στο πένθος μου να κάθομαι να ασχολούμαι με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες".