Ακόμα μία γυναικοκτονία είχαμε χθες, αυτή την φορά στην Καβάλα όπου ένας 55χρονος στραγγάλισε την 43χρονη φαρμακοποιό σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Ο 55χρονος συζυγοκτόνος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο 55χρονος άντρας που εργάζεται σε εισπρακτική εταιρεία φέρεται να πήγε στο φαρμακείο της συζύγου του και μετά από έντονη διαφωνία, τη στραγγάλισε και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Αμέσως μετά έκοψε τις φλέβες του σε χέρια και λαιμό, στην προσπάθειά του να αυτοκτονήσει.


Η 43χρονη φαρμακοποιός που στραγγάλισε ο σύζυγός της

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και σύμφωνα με τους γιατρούς «είναι εκτός κινδύνου».

Βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου

Το ζευγάρι που έχει δυο ανήλικα παιδιά έξι και δέκα ετών, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα και είχε δρομολογήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου.

Σύμφωνα με το proininews, oι πληροφορίες κάνουν λόγο για παθολογική ζήλεια του δράστη και συχνές προστριβές του ζευγαριού και για αυτό στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο τους.


Το φαρμακείο όπου έγινε το έγκλημα στην Καβάλα/ CENTER TV

Μάλιστα, αρχικά, ο δράστης προσπάθησε να καλύψει τα ίχνη προσποιούμενος ότι το φαρμακείο δεν θα ανοίξει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων της γυναίκας του. Στη συνέχεια, προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να βάλει τέλος στη ζωή του.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας.