Την αντίδραση συγγενών και φίλων προκάλεσε «το θράσος», όπως οι ίδιοι λένε, του 55χρονου δολοφόνου της φαρμακοποιού, ο οποίος φέρεται να έκανε ανάρτηση στα social media μέσα από το νοσοκομείο της Καβάλας για την σύζυγο του, την οποία σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια.

 
Ο 55χρονος επέλεξε σήμερα να βάλει φωτογραφία προφίλ στο Facebook, μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου του με την Αΐντα, την οποία έχει σηκώσει στα χέρια του και την κρατά αγκαλιά.

 
«Φεύγεις για πάντα εκεί ψηλά… Με σύννεφα στολισμένη… Ντυμένη νύφη στους θεούς…», έγραψε στη την ανάρτησή με μια φωτογραφία, προκαλώντας οργή στην οικογένεια της αδικοχαμένης 43χρονης μητέρας δύο παιδιών.

Συγγενείς και φίλοι της Αΐντα Παπαδόπουλου προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ, ενώ τη συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία.

 
Η συμπεριφορά του 55χρονου συζυγοκτόνου μέσα στο νοσοκομείο έχει προκαλέσει εντύπωση σε γιατρούς νοσηλευτές και αστυνομικούς, καθώς  όπως αναφέρουν πηγές από το νοσοκομείο είναι ψύχραιμος και δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την άτυχη κοπέλα κάνει λόγο για βίαιο και ασφυκτικό θάνατο  της κοπέλας που επήλθε το πολύ σε τέσσερα λεπτά.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε την πράξη του στην κατάθεση που έδωσε το απόγευμα της Παρασκευής στους αστυνομικούς λέγοντας ότι δεν είχε σκοπό να τη σκοτώσει και φοβήθηκε ότι δεν θα ξαναδεί τα παιδιά του καθώς η γυναίκα πριν από μία εβδομάδα του ζήτησε να χωρίσουν.