Περιπλέκεται όλο και περισσότερο η υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου στην Πάτρα με σημαντικά στοιχεία να αποκαλύπτονται αναφορικά με την 9χρονη Τζωρτζίνα η οποία έχασε τη ζωή της τον Ιανουάριο του 2022 αλλά είχε επεισόδια βραδυκαρδίας τους προηγούμενους 7 μήνες τα οποία δεν ανέφεραν ποτέ στους γιατρούς η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η κατάθεση του παιδοκαρδιολόγου που παρουσίασε το Star είναι αποκαλυπτική.

Σύμφωνα με την μαρτυρία, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκαν ότι η Τζωρτζίνα δεν παρουσίασε κάποιο επεισόδιο μέσα στους 7 μήνες που βρισκόταν στο σπίτι, μετά το εξιτήριο που είχε πάρει τον Ιούλιο του 2021 από το νοσοκομείο του Ρίου.

Ο απινιδωτής τους παιδιού αποκάλυψε την αλήθεια

Στο παιδί είχε τοποθετηθεί απινιδωτής με τη μητέρα, όπως αποκαλύπτει ο παιδοκαρδιολόγος του Ωνασείου, να στέλνει κάθε μέρα πληροφορίες για την λειτουργία της καρδιάς της Τζωρτζίνας. «Το έκανε αυτοβούλως» υποστηρίζει ο γιατρός στη μαρτυρία του, τονίζοντας όμως ότι είδαν επεισόδια βραδυκαρδίας όσο το παιδί ήταν στο σπίτι.

«Παρατηρήθηκαν κάποιες σημαντικές διακυμάνσεις της καρδιακής συχνότητας στη διάρκεια των περίπου 7 μηνών. Υπήρχαν κάποια διαστήματα όπως από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2021 μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου του 2021 που η λειτουργία του βηματοδότη ήταν πολύ χαμηλή μέχρι και κάτω του 1% ενώ κάποια άλλα διαστήματα, όπως το τέλος Αυγούστου 2021 με μέσα Σεπτεμβρίου 2021 και ιδιαίτερα τον Δεκέμβριο του 2021 και μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου 2022 που η λειτουργία του βηματοδότη ήταν μέχρι και 30% του χρόνου», είπε.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του παιδοκαρδιολόγου, ενώ εκείνοι έβλεπαν χαμηλούς παλμούς στο παιδί, η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν τους ενημέρωσε ποτέ ότι είχε κάποιο επεισόδιο στο σπίτι, μέσα σε αυτό το διάστημα των 7 μηνών.

Την ίδια στιγμή, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο του Mega, ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στις καταθέσεις τους οι γιατροί της παιδιατρικής κλινικής του Ρίου, θα αναφερθούν στα εννέα «ύποπτα επεισόδια» που υπέστη η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Σε περίεργα συμπτώματα αναφέρονται και οι γιατροί που παρακολουθούσαν την 9χρονη στο Καραμανδάνειο.

Σχεδόν 40 ημέρες μετά την προφυλάκιση της η Ρούλα Πισπιρίγκου, το «μαγκάκι» όπως την έχει αποκαλέσει ο δικηγόρος της, συνεχίζει να υποστηρίζει ότι δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

Μάλιστα μέσα από την φυλακή παρακολουθεί όσα λέγονται για την ίδια και τους θανάτους των τριών παιδιών της, προχωρά σε εξώδικα όταν διαφωνεί με τις αποκαλύψεις.