Μετά τις καταθέσεις των γιατρών του Καραμανδάνειου νοσοκομείου για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Τζωρτζίνα υπέστη ανακοπή τον Απρίλιο του 2021, έρχονται νέες καταθέσεις γιατρών του συγκεκριμένου νοσοκομείου σε αστυνομικούς για την υπόθεση της Ίριδας, που άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στην Πάτρα.

Οι γιατροί του Καραμανδάνειου νοσοκομείου κλήθηκαν να καταθέσουν στο τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Ασφάλειας Αττικής τι είδαν και τι διαπίστωσαν μόλις μεταφέρθηκε η Ίριδα στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, μία κατάθεση παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, η οποία αναφέρει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου αφού προχώρησε σε επιδεικτικές κινήσεις θρήνου, φαίνεται να γύρισε να είπε σε συγγενείς και στον Μάνο Δασκαλάκη πως θα κάνουν άλλο παιδί και ότι δεν χρειάζεται να είναι τόσο θλιμμένος.

Την ίδια στιγμή κρίσιμα είναι τα διαδοχικά πορίσματα που θα εκδοθούν από το εργαστήριο τοξικολογίας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και τα πορίσματα από τα δύο δείγματα των ιστών της Μαλένας και της ίριδας. Προς εξέταση έχει σταλεί και το φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας.