Για τις μελανιές στο αριστερό μάγουλο της Τζωρτζίνας, το φιαλίδιο με το αίμα της 9χρονης, που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και τον νέο δικηγόρο της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε ο συνήγορός της Όθωνας Παπαδόπουλος.

 
Όπως είπε ο κ. Παπαδόπουλος, είναι ενήμερος σχετικά και το σημάδι στο μάγουλο του παιδιού, το οποίο δεν υπήρχε όσο η 9χρονης ήταν στο νοσοκομείο και παρατηρήθηκε κατά τη διαδικασία ταφής του.

«Ο κ. Δασκαλάκης είχε διατυπώσει την απορία του για τη μελανιά και τότε και είχε λάβει απαντήσεις από τους ειδικούς», συμπλήρωσε.

Σχετικά με το φιαλίδιο με το αίμα της 9χρονης, που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε πως δεν έχει λάβει κάποια επίσημη πληροφόρηση και θα την αναζητήσει από τη Δευτέρα, ενώ χαρακτήρισε το γεγονός περίεργο.

Μάλιστα, διευκρίνισε πως η εντολέας του δεν έχει προβεί σε καμία δημόσια δήλωση την τελευταία εβδομάδα και προς μεγάλη της έκπληξη είδε εκπομπές να παραγάγουν κάποιες «υποτιθέμενες» δηλώσεις της.

«Η κ. Πισπιρίγκου διαψεύδει οποιαδήποτε δήλωσή της έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες», σχολίασε και τόνισε ότι δεν αλλάζει τίποτα σε ό,τι αφορά την υπεράσπιση της 33χρονης.

Αναφορικά με την εκταφή της 9χρονης Τζωρτζίνας και τη λήψη τριχών, ο δικηγόρος απάντησε πως υπάρχει ήδη ένα δείγμα με τρίχες το οποίο, εάν ζητηθεί, θα δοθεί.