Καταιγισμός πληροφοριών για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας και το θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου. 

Αυτή τη φορά, ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη πήρε θέση και αναφέρθηκε στο χαμό των τριών εγγονών του.

 
Πιο συγκεκριμένα, ο παππούς των άτυχων κοριτσιών, μιλώντας στον Alpha, ξεκαθάρισε πως τα εγγόνια του είναι πάνω από όλους, ακόμη και από το γιο του:


«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένεια, να το δεχτώ. 'Εγινε πατέρας πολύ νέος. 'Ολοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους;

Εάν την έκαναν, δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο των παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Μαλένας, της Ιριδας.

Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς, είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν δικαίωση. Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες.

Πολλές φορές ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις, που έκανε, πολλές φορές του έδινε και οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα. Βιντεοσκοπούσε συνεχώς τη Τζωρτζίνα.

 
Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, αλλά σκέφτηκα ότι είναι μάνα που νοιάζεται για το παιδί της. Ομως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι τραβούσε τα βίντεο για να του τα στέλνει, να τον έχει συνεχώς δίπλα της».