Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 24 Μαϊου από λιμενικούς του Λιμεναρχείου Στυλίδας, γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, με την κατηγορία της αγοραπωλησίας και μεταφοράς λαθραίων καπνικών προϊόντων, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχε το Γραφείο Ασφαλείας του Λιμεναρχείου Στυλίδας, εντοπίστηκε ο τραγουδιστής με μία φίλη του, να έχουν στο αυτοκίνητό τους, εντός κλειστού συσκευασμένου χαρτοκιβωτίου, είκοσι (20) συσκευασίες χύμα καπνού των 1000 gr η καθεμιά, οι οποίες δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Τα ανευρεθέντα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και πρόκειται να αποσταλούν στο Τελωνείο Στυλίδας, το οποίο θα προσδιορίσει τους αναλογούντες φόρους και δασμούς, ενώ κατασχέθηκε το όχημα ως μέσο διακίνησης και απόκρυψης λαθραίων καπνικών προϊόντων, το οποίο πρόκειται επίσης να παραδοθεί στο Τελωνείο Στυλίδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν το μεσημέρι στα όρια του αυτοφώρου στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στο πλαίσιο της τακτικής διαδικασίας.