Σε λίγα 24ωρα θα έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί τα αποτελέσματα από την ανάλυση του κινητού του τηλεφώνου του 14χρονου από τα Κάτω Πατήσια.

Τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά ενδοσχολικής βίας που ήρθαν στη δημοσιότητα μετά την αυτοκτονία του μαθητή ερευνώνται αναλυτικά, όμως τα σενάρια που εξετάζονται για το τι συνέβη στο δωμάτιο είναι πολλά.

Από τις έως τώρα αναλύσεις των ηλεκτρονικών συσκευών του 14χρονου δεν προκύπτει πουθενά η συμμετοχή του στο άκρως επικίνδυνο παιχνίδι, black out challenge. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο μαθητής να έχασε τη ζωή του από ένα παιχνίδι που ξέφυγε από κάθε έλεγχο.

Από την πρώτη ώρα που έγινε γνωστός ο χαμός του 14χρονου, στο φως της δημοσιότητας ήρθαν δεκάδες καταγγελίες βίας στο 54ο Γυμνάσιο Σεπολίων. Οι συμμορίες που δραστηριοποιούνται στο συγκρότημα έχουν σπείρει τον τρόμο, με τους μαθητές να φοβούνται να μιλήσουν για όσα βιώνουν.

Με τη σύμφωνη γνώμη της μητέρας του ανήλικου θα πραγματοποιηθεί αυτοψία στο δωμάτιο του 14χρονου ενώ σε 10 ημέρες θα σταλούν και τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων του Μάκη.