Αρκετοί δικηγόροι φέρονται να «σφάζονται στην ποδιά» της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να αναλάβουν την υπεράσπισή της, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ο κ. Παπαδόπουλος έκανε λόγο για υποψήφιους μνηστήρες που σχηματίζουν ουρά και τόνισε πως αυτό οφείλεται σε μεγάλο μέρος, στους δικούς του χειρισμούς, που ανέλαβε μια υπόθεση, όταν έδειχνε καταδικασμένη εκ των προτέρων.

«Όταν έχουμε να κάνουμε με μια υπόθεση για την οποία οι μνηστήρες σχηματίζουν ουρά, τότε μάλλον, έχω κάποιο μερίδιο ευθύνης από αυτή την επιτυχημένη μεταστροφή και είναι μια πρώτη καταρχήν δικαίωση των προσπαθειών μου. Σεβασμός, σοβαρότητα, ευγένεια και επαγγελματισμός» τονίζει μεταξύ άλλων ο κύριος Παπαδόπουλος.

Θα αναλάβει υπερασπιστής ο Λύτρας ενώ εκπροσωπεί και τον Μάνο Δασκαλάκη;

Ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, μέσω της εφημερίδας «Πελοπόννησος» χθες, προχώρησε σε μια αποκαλυπτική διευκρίνηση. Είπε ότι ο διοικητής νοσοκομείου που του πρότεινε να αναλάβει με έξοδά του την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι εν ενεργεία! Αρα δεν πρόκειται για την πρώην διοικητή του «Ελπίς» Θόδωρο Γιάνναρο, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει ότι είχε μεν μια ανθρώπινη επαφή με τον Μάνο Δασκαλάκη, αλλά δεν ήταν αυτός που μερίμνησε ώστε να έχει πρόσθετη νομική υπεράσπιση η Ρούλα Πισπιρίγκου. Φαίνεται ότι είπε αλήθεια ο κ. Θόδωρος Γιάνναρος μετά και την διευκρίνηση Κούγια. Και τότε, ποιος εν ενεργεία διοικητής προσέγγισε τον ποινικολόγο;

Επιπλέον, ο κ. Απόστολος Λύτρας, που είχε αναλάβει αρχικά την εκπροσώπηση της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη πριν ασκηθεί η ποινική δίωξη εναντίον της για ανθρωποκτονία, ίσως να επιστρέψει καθώς, αποκάλυψε ότι δέσθηκε πρόταση από την ίδια την προφυλακισμένη.

Το περίεργο όμως είναι ότι ο ίδιος είπε ότι θα αποφασίσει τί θα πράξει, αφού πρώτα μιλήσει με τον Μάνο Δασκαλάκη καθώς, και εδώ μπερδεύονται όλα, έχει αναλάβει εκ μέρους του την παράσταση υπέρ της κατηγορίας κατά την εν διαστάσει συζύγου του!

Οπως φαίνεται, το «σήριαλ» έχει ακόμα πολλά επεισόδια...