Επίθεση με μαχαίρι μέρα μεσημέρι στη Ναύπακτο δέχθηκε ένας 67χρονος άνδρας από έναν 48χρονο ο οποίος συνελήφθη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος, σήμερα το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, προσέγγισε πεζός, έναν 67χρονο άνδρα, που επέβαινε σε δίκυκλο και χτυπώντας τον, κατ’ επανάληψη, με αιχμηρό αντικείμενο, τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα και στην πλάτη, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.


Ο τραυματίας διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου και στη συνέχεια σε νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Για τη σύλληψη του άνδρα κινητοποιήθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Ναυπακτίας, οι οποίοι εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην οικία του και τον συνέλαβαν.

Εντοπίστηκαν μέσα σε πλυντήριο του σπιτιού του και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά την τέλεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

 
Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στο εσωτερικό της οικίας και κατασχέθηκαν τα εξής:

- Μέσα σε πλυντήριο, τα ενδύματα που φορούσε κατά την τέλεση της απόπειρας ανθρωποκτονίας και πιο συγκεκριμένα ένα μαύρο παντελόνι, ένα μαύρο χιτώνιο και ένα μαύρο γιλέκο, δύο ζεύγη πλαστικά γάντια και ένα ζευγάρι κάλτσες.


- Στο χώρο του μπάνιου βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε ένας σουγιάς και στους υπόλοιπους χώρους της οικίας, τέσσερα στιλέτα και ένα μπαστούνι του μπειζμπολ (από βακελίτη).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ναυπάκτου συνεχίζουν τις έρευνες σχετικά με τα κίνητρα του δράστη.