Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το γυμναστή στη Θεσσαλονίκη που έβαλε τέλος στη ζωή του. Στην εκπομπή MEGA Σαββατοκύριακο μίλησε σχετικά ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.
Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχει μπει το email που έστειλε ο άτυχος γυμναστής που είχε σταλεί σε 24 παραλήπτες και περιέγραφε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Το email, κατά πληροφορίες, εστάλη περίπου μιάμιση ώρα πριν προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα. Σε αυτό υπάρχει φωτογραφία από την αστυνομική ταυτότητα της γυναίκας, η οποία -σύμφωνα με τον αυτόχειρα- τον οδήγησε στην οικονομική καταστροφή και κατά συνέπεια στην αυτοκτονία.

«Άφησε ένα email που καταγγέλλει τους πάντες και τα πάντα. Μιλάει για μια γυναίκα αράχνη, και πολλά πρόσωπα. Αναφέρθηκε μέχρι και το όνομα της κ. Μπίκα που όπως είδα αποστασιοποιήθηκε εντελώς από την υπόθεση. Μέσα από αυτά που γράφει καταδεικνύει πολύ σοβαρές εγκληματικές πράξεις. Με εισαγγελική παραγγελία το τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει την υπόθεση. Υπάρχουν ασάφειες μέσα στο email που είναι δύσκολο να εξακριβωθούν», ανέφερε ο κ. Μπαλάσκας.

«Με απειλούσε ότι θα με καταστρέψει» λέει η γυναίκα-«αράχνη»

Σημειώνεται ότι, όπως ανέφερε στον ALPHA ο δικηγόρος της γυναίκας, η ίδια είχε χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα με τον γυμναστή και ο 50χρονος την εκβίαζε με πορνογραφικό υλικό. Σύμφωνα με τον Κώστα Κόλτση, ο γυμναστής, μάλιστα, είχε αποστείλει «σε απροσδιόριστο αριθμό προσώπων άσεμνο υλικό, βαρύ, κακό» της εντολέως του, που εκείνη αγνοούσε ότι είχε στην κατοχή του.


Τόνισε δε, ότι δεν υφίσταται η κατηγορία ότι η γυναίκα είχε αποσπάσει από τον αυτόχειρα 400.000 ευρώ, όπως ανέφερε ο γυμναστής στην ανάρτησή του, και ισχυρίστηκε ότι έχει στοιχεία από μηνύματα που δείχνουν ότι ο 50χρονος είχε δώσει 60.000 ευρώ σε bitcoin και γι’ αυτό τον λόγο ήταν προβληματισμένος.

«Ακούω για 400.000 ευρώ, ανήκουστο, ανυπόστατο. Ο άνθρωπος αυτός, και λυπάμαι που το λέω, πριν την αυτοκτονία εκβίαζε και απειλούσε την εντολέα μου ότι θα την καταστρέψει.

Ο γυμναστής που αυτοκτόνησε
Λίγο πριν την αυτοχειρία έστειλε φωτογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του εν αγνοία της εντολέως μου. Έναν χρόνο πριν είπε ‘αυτοκτονώ και δεν φταίει κανείς αλλά η ασθένειά μου’» ανέφερε ο δικηγόρος στον ALPHA.

«Η εντολέας μου χώρισε, διέκοψε την ερωτική σχέση που είχε με τον αυτόχειρα, αρκετό καιρό πριν, ο αυτόχειρ και αυτή τη φορά επικαλούμενος προβλήματα, στεναχώρια, ότι θα αυτοκτονήσει -όπως είχε κάνει κι άλλες φορές στο παρελθόν – απειλές τέτοιες, προσπαθούσε να την προσεγγίσει να γυρίσει πίσω.

Η ίδια αρνείτο κατηγορηματικά διότι ο λόγος για τον οποίο διαλύθηκε ο ερωτικός δεσμός τους ήταν ο χαρακτήρας του αυτόχειρα, για τον οποίο δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα. Στα μηνύματα που έστελνε στην εντολέα μου γινόταν σαφές πως πρόκειται για ερωτική απογοήτευση και ζητά να γυρίσει πίσω» είπε.