Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μια οικογένεια από την Εύβοια, όταν διαπίστωσε ότι μέσα στο σπίτι είχε μπει ένας κουκουλοφόρος.

 Η οικογένεια πριν από λίγες ημέρες είχε αποκτήσει παιδάκι και, νύχτα – μέρα ήταν πάνω από το αγγελούδι σε αυτές τις πρώτες μέρες της ζωής του.

Όλα ξεκίνησαν όταν χθες βράδυ, στο δωμάτιο του μωρού εισέβαλε ένας νεαρός κουκουλοφόρος, κρατώντας, μάλιστα, όπλο πάνω από την κούνια του μωρού!

Όπως φαίνεται ο επίδοξος ληστής πίστευε ότι μέσα στο σπίτι δεν υπήρχε κανείς και, αφού παραβίασε την εξώπορτα, άρχισε να κινείται μέσα στο διαμέρισμα, χωρίς οι γονείς να τον ακούσουν.

Μόλις τον είδαν ξαφνικά μπροστά τους, έβαλαν τις φωνές και τότε ο δράστης άρχισε να τρέχει και απομακρύνθηκε σε χρόνο ρεκόρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με το eviathema.gr, λίγο πριν γίνει αντιληπτός, είχε καλύψει με τραπεζομάντηλο την κάμερα που βρισκόταν στην είσοδο του σπιτιού. Οι ένοικοι της οικοδομής ειδοποίησαν αμέσως τις Αρχές και περιπολικά της Άμεσης δράσης έσπευσαν στο σημείο, χωρίς να καταφέρουν, ωστόσο, να εντοπίσουν τον δράστη, ο οποίος αναζητείται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη απόπειρα ληστείας έχει αναστατώσει την περιοχή, με αρκετούς να ζητούν ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας, καθώς – όπως λένε – η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί και οι ίδιοι δεν αισθάνονται ασφαλείς.