Ακόμα μία τραγωδία στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στον Μυλοπόταμο, με τα όπλα να «μιλούν» λόγω κτηματικών διαφορών, είχαμε χθες καθώς ένας 22χρονος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από έναν 45χρονο.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος Κώστας Χ. πατέρας ενός βρέφους μόλις 20 ημερών, έπεσε νεκρός χθες, στις 4 και μισή το μεσημέρι της Κυριακής, όταν ένας 45χρονος με τον οποίο είχαν διαφορές για τα βοσκοτόπια, τον πυροβόλησε πισώπλατα τέσσερις φορές με τρεις σφαίρες να βρίσκουν το σώμα του, έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Η χήρα του 22χρονου που δολοφονήθηκε χθες, την Κυριακή, στο Μυλοπόταμο Κρήτης, λίγες ώρες μετά το θάνατο του, σε προφανές σοκ, έκανε δυο αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποχαιρετώντας τον σύζυγο της.

«Τι θα πω στο παιδί σου;»

«Έφυγες και δεν χάρηκες καθόλου το παιδί σου που έλεγες πως θα είσαι δίπλα του, έκανες τα πάντα για εκείνο, ήσουν ο καλύτερος πατέρας του κόσμου, τι θα πω στο παιδί σου που σε περιμένει να το πάρεις αγκαλιά να το κοιμήσεις όπως κάθε βράδυ... να το προσέχεις τόσο καλά, καλύτερα και από εμένα καρδιά μου. Που είσαι τώρα σε ζητάμε και οι δύο... μας άφησες ψυχή μου, δεν προλάβαμε να χαρούμε τίποτα ούτε το γάμο μας, ούτε το παιδί μας... Σ 'αγαπάω καρδιά μου και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Πάντα θα ζεις στην καρδιά μας!», έγραψε η χήρα του 22χρονου.

Η ανάρτηση της χήρας του 22χρονου: