Η σορός ενός άντρα με στολή ψαροντουφεκά εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας να επιπλέει  κοντά σε ακτή της Ύδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema, αναμένεται αύριο να πραγματοποιηθεί η διαδικασία της αναγνώρισης του νεκρού, ώστε να ταυτοποιηθεί ότι πρόκειται για τον 42χρονο αγνοούμενο από την Κάρυστο.


Ο 42χρονος αγνοείται από το απόγευμα της Τετάρτης (1-6-2022) στην θαλάσσια περιοχή του κάβο ντόρο και υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση από τις αρχές για τον εντοπισμό του.

Αργά το απόγευμα, η παρέα τριών ψαροντουφεκάδων ξεκίνησε για απογευματινή κατάδυση με το αυτοκίνητο από την Κάρυστο προς την νοτιοανατολική πλευρά της πόλης μετά τον Μπούρο Καρύστου προς την πλευρά του Αιγαίου. Βούτηξαν και οι τρεις, όμως όταν βγήκαν διαπίστωσαν ότι ο φίλος τους δεν είχε εμφανιστεί. 

Εντόπισαν όμως τη σημαδούρα του να φεύγει προς τα ανοικτά. Οι δυο του φίλοι ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο και ξεκίνησε μια επιχείρηση διάσωσης όμως οι έρευνες μέχρι αργά το βράδυ απέβησαν άκαρπες.

Αργά τη νύχτα ειδοποιήθηκαν για να συνδράμουν στις έρευνες εντοπισμού και οι εθελοντές διασώστες της Ομάδας SAR 312 του Αλιβερίου, οι οποίοι ετοίμασαν το σκάφος τους και αναμένεται να καταφθάσουν τις πρώτες πρωινές ώρες τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Ωστόσο οι καιρικές συνθήκες στην περιοχή αναμένονται δύσκολες καθώς έχει δοθεί πρόβλεψη έντασης ανέμων περί τα πέντε Μποφόρ.