Για το φονικό στη Μακρυνίτσα πριν από ένα χρόνο, όπου ο σύζυγος είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της ενώ τραυμάτισε τη μητέρα της, το οποίο είχε συνταράξει την κοινή γνώμη, μίλησε στο MEGA η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου η οποία έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας κατά του δολοφόνου.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, οι περιγραφές του φονικού οι οποίες αναφέρθηκαν στο δικαστήριο, η δίκη ξεκίνησε, προκαλούν ανατριχίλα.

Ο δράστης, όπως ανέφερε η κα Ανάσογλου, κυριολεκτικά ξεκοίλιασε την άτυχη κοπέλα, ενώ τον αδελφό της, ο οποίος πήγε για να προστατέψει την αδελφή του, δέχτηκε δολοφονικό χτύπημα στην καρδιά.

«Πρώτη φορά βλέπω καρδιά»

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών, οι οποίοι έχουν δει σχεδόν κάθε είδους έγκλημα, συγκονίστηκαν με έναν από αυτούς να αναφέρει ότι «πρώτη φορά βλέπω καρδιά», γεγονός που αποκαλύπτει το πόσο βίαιο και πόσο βαθύ ήταν το χτύπημα στην καρδιά του νεαρού αγοριού.

Το επιχείρημα της «αμνησίας» χρησιμοποιεί το δράστης

Αναφορικά με την υπερασπιστική γραμμή την οποία ακολουθεί ο δράστης, η κα Ανάσογλου ανέφερε ότι επιχειρεί (ο δράστης) να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν θυμάται τίποτα!

Σημαντικό φυσικά είναι το γεγονός ότι η επίθεση η οποία κατέληξε στο φονικό δεν ήταν η πρώτη καθώς ο δράστης είχε επιτεθεί και άλλη φορά στην πρώην γυναίκα του η οποία είχε καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων τα οποία, δυστυχώς, δεν είχαν προλάβει να εκδικαστούν.

Δείτε το βίντεο: