Η υπόθεση του τράπερ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μία 16χρονη κοπέλα, τα στοιχεία του οποίου δημοσίευσε η Αστυνομία μετά από εισαγγελική εντολή, έχει συγκλονίσει την πόλη.

Η 16χρονη κατηγορεί τον 27χρονο ότι την παρέσυρε στο αυτοκίνητό του και στη συνέχεια σε ένα χωράφι, την ώρα που βγήκε από το φροντιστήριο, όπου και, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, τη βίασε.

Στις ειδήσεις του MEGA με τον Νίκο Ευαγγελάτο αλλά και στην εκπομπή TLive με την Τατιάνα Στεφανίδου, μίλησε η δικηγόρος του 27χρονου, κα Ανθούλα Ανάσογλου.

Μιλώντας στον κ. Ευαγγελάτο η κα Ανάσογλου ανέφερε ότι «Κακώς κρατείται. Είναι φανερό ότι δεν ασκήθηκε βία» ενώ, αναφορικά με τον χαρακτήρα του τόνισε ότι «είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, ένα ευαίσθητο παιδί».

Αναφορικά με την παραδοχή του 27χρονου ότι πίεσε την κοπέλα αλλά ότι δεν την βίασε και ταυτόχρονα ζήτησε συγγνώμη από την κοπέλα και την οικογένειά της, η κα Ανάσογλου ανέφερε «Αυτό είναι ευεργέτημα για να καταλαβαίνει ο κάθε άνθρωπος τα λάθη του και αυτή τη στιγμή πληρώνει το λάθος του». 

«Είναι μέσα στη φυλακή γιατί έκανε λάθος. Παραδέχεται το λάθος του, αλλά δεν είναι βιαστής» είπε επίσης η γνωστή ποινικολόγος, τονίζοντας ότι «ο ίδιος θέλει να κριθεί για το σφάλμα του αλλά όχι για την υπερβολή».

 Δείτε τα όσα ανέφερε η κα Ανάσογλου: