Στην εκπομπή TLIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου εμφανίστηκε η γνωστή ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου για την υπόθεση του 6χρονου κοριτσιού το οποίο πνίγηκε πριν από μερικές μέρες ενώ είχε πάει για μπάνιο με τον πατέρα της σε παραλία της Κορίνθου.

Σύμφωνα με όσα έχει αναφέρει ο πατέρας της, μπήκαν μαζί για μπάνιο λίγο αφότου είχαν φάει, και η μικρούλα βυθίστηκε μέσα στο νερό ενώ ο πατέρας της, σύμφωνα πάντα με όσα ανέφερε στην κατάθεσή του, δεν μπορούσε να την βοηθήσει γιατί "έχει άσθμα".

Μάλιστα στην ίδια κατάθεση ο πατέρας ανέφερε ότι "δεν θεώρησε" ότι θα υπάρχει πρόβλημα που μόλις πριν λίγα λεπτά το μικρό παιδί είχε φάει. 

Η κα Ανάσογλου είναι η δικηγόρος της μητέρας της 6χρονης η οποία βρίσκεται σε διάσταση με τον πατέρα του άτυχου κοριτσιού και ανέφερε ότι, σε αντίθεση με όσα υποστηρίζει ο πατέρας, ότι δηλαδή έχει άσθμα και δεν μπορούσε να σώσει το παιδί, υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να κάνει βουτιές με φίλους του.

Ανέφερε επίσης η γνωστή ποινικολόγος ότι η πλευρά της μητέρας παρίσταται ως πολιτική αγωγή στη διαδικασία και σκοπός της είναι να δοθούν απαντήσεις για το αν "υπάρχει κάτι άλλο" πίσω από τον θάνατο του παιδιού.

Δείτε το βίντεο από το 01:06:22 και μετά: