Άρχισε και επίσημα η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ της Πάτρας, κυρίως για την αιτία των θανάτων των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας. Αύριο καταθέτουν συγγενείς της Πισπιρίγκου.

Η αντίστροφη μέτρηση για το θρίλερ της Πάτρας έχει αρχίσει καθώς το Σάββατο, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, κατέθεσε ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος φέρεται να είπε ότι δεν είχε σαφείς ενδείξεις ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε σκοτώσει τα παιδιά της, στο ίδιο μοτίβο δηλαδή που κινήθηκε και ο ίδιος ο Μάνος Δασκαλάκης.

Αύριο αναμένεται να μεταβει κλιμάκιο της Αστυνομίας στην Πάτρα, που θα λάβει καταθέσεις από την μητέρα του Μάνου Δασκαλάκη, όπως και από την μητέρα, την αδερφή και τον πατριό της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τα τρία τελευταία πρόσωπα, όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, θα κληθούν όχι μόνο να περιγράψουν την κατάσταση που επικραρούσε ανάμεσα στο ζευγάρι την κρίσιμη περίοδο, αλλά και το τί συνέβη τις ώρες πριν βρεθεί νεκρή η μικρή Ίριδα, καθώς και πριν μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο για πρώτη φορά η Τζωρτζίνα.

Το επόμενο διήμερο αναμένεται και το πόρισμα των Καρακούκη – Καλογριά για τις συνθήκες θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας, που όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA,  οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια διά ασφυξίας.