Σεξουαλική επίθεση σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης δέχθηκε το βράδυ της Κυριακής, μια 19χρονη κοπέλα.
 
Η κοπέλα επέστρεφε στο σπίτι της, όταν την πλησίασε ένας άνδρας, ο οποίος, πριν προλάβει να αντιδράσει, την άρπαξε από το χέρι, άρχισε να τη θωπεύει, ενώ δεν δίστασε να επιχειρήσει να της σκίσει τα ρούχα.

Η κοπέλα σώθηκε την τελευταία στιγμή  χάρη στην επέμβαση μιας παρέας νεαρών, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το σκηνικό του τρόμου έλαβε χώρα περίπου στις 23:00 σε κεντρικό σημείο της Νέας Σμύρνης.

Πιο συγκεκριμένα, η κοπέλα βάδιζε αμέριμνη κατευθυνόμενη προς το σπίτι της και κοντά στη στάση τραμ Μεγάλου Αλεξάνδρου, στη συμβολή με την οδό Βιθυνίας, μερικές εκατοντάδες μέτρα από την πλατεία της Νέας Σμύρνης, αισθάνθηκε το χέρι του άγνωστου 30χρονου να την αρπάζει με βία.

Χωρίς κανέναν δισταγμό, ο άντρας άρχισε να τη θωπεύει εκστομίζοντας χυδαία σχόλια. Η κοπέλα έντρομη τον απώθησε όμως αυτός επέμενε και μάλιστα επιχείρησε να της σκίσει και τα ρούχα. Το θύμα συνέχιζε να αντιστέκεται και να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς μια παρέα νεαρών που περνούσε από το σημείο επενέβη και κατάφεραν να απαγκιστρώσουν τον άνδρα.


Κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία και οι άνδρες της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη σε στενό της περιοχής. Πρόκειται για έναν Έλληνα, ηλικίας 30 ετών, κάτοικο του κέντρου της Αθήνας.