Βαρύ πένθος για την Δέσποινα Μοιραράκη, καθώς, όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της, ναύαρχος Γιάννης Κοντούλης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Ο Γιάννης Κοντούλης τον τελευταίο καιρό έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο και το τελευταίο διάστημα είχε πέσει σε κώμα. 

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Καβούρι, την 1η Ιουνίου του 2011, με όλα τα παραδοσιακά έθιμα του πολεμικού ναυτικού.

Η Δέσποινα Μοιραράκη την 1η Ιουνίου γιόρτασε 11 χρόνια ευτυχισμένου έγγαμου βίου στο πλευρό του Γιάννη Κουντούλη. "1/6/2011 - 1/6/2022. Παναγία μου σε ευχαριστώ για αυτά τα 11 χρόνια ζωής. Happy anniversary", έγραψε σε ανάρτησή της.

"Είχαμε γνωριστεί στα Χανιά. Είχα πάει για μία έκθεση και ήταν και εκείνος, κυβερνήτης της φρεγάτας Σπέτσαι, για μια άσκηση. Το βράδυ συναντηθήκαμε σε ένα εστιατόριο τυχαία. Ήμουν εγώ με τον γιο μου και δυο-τρεις φίλες μου και εκείνος με την παρέα του. Με είδε, τον είδα και ένας κοινός φίλος μας σύστησε. Τον ρωτάω πώς είναι η φρεγάτα και αμέσως μου πρότεινε να με ξεναγήσει. Την επομένη, επισκέφθηκα στη Σούδα το καράβι. Έπειτα από 10 μέρες, συναντηθήκαμε στην Αθήνα. Από τότε τα τελευταία 10 χρόνια είμαστε συνεχώς μαζί. Είναι ένας πραγματικός τζέντλεμαν ο άντρας μου και εγώ πολύ τυχερή που τον βρήκα", είχε δηλώσει για τον σύζυγό της η Δέσποινα Μοιραράκη σε συνέντευξή της.