Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε χθες το βράδυ, Σάβαττο 25 Ιουνίου, ένας 42χρονος, όταν ξέσπασε καυγάς ανάμεσα σε πέντε άτομα στη Ραφήνα.

 
Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, το θύμα δέχθηκε σοβαρά χτυπήματα από τους υπόλοιπους τέσσερις, οι οποίοι, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τον χτυπούσαν χωρίς έλεος με μπουνιές και κλοτσιές!

Όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στην πλατεία Ραφήνας, με τον 42χρονο, να βρίσκεται σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το θύμα και το μετέφερε στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Οι λόγοι της συμπλοκής είναι άγνωστοι, με κάποιους να αναφέρουν ότι όλα συνέβησαν για μάτια μιας γυναίκας. Το ζευγάρι φέρεται να διασκέδαζε σε μπαρ της περιοχής και το θύμα φέρεται να μίλησε στη γυναίκα κάποια στιγμή, με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια με το σύντροφό της.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 42χρονος μεταφέρθηκε με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ φέρεται να δέχθηκε επίθεση ακόμη και με σιδερογροθιά. Η κατάσταση της υγείας του από την πρώτη στιγμή χαρακτηριζόταν πολύ κρίσιμη.