Ελεύθερος με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο νεαρός άνδρας, ο οποίος συνελήφθη στο Χαλάνδρι για το θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Παπανικολάου με θύμα έναν 18χρονο φίλο του.
 
Οι περιοριστικοί όροι που του επιβλήθηκαν αφορούν στην απαγόρευση οδήγησης και της υποχρεωτικής εμφάνισής του δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος για το κακούργημα της «επικίνδυνης οδήγησης που προκάλεσε το θάνατο άλλου ανθρώπου» αρνήθηκε ότι έκαναν «κόντρες» με το θύμα.


Υποστήριξε ότι εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα με το αυτοκίνητο, έφυγε μπροστά και ακριβώς από πίσω ακολουθούσε ο 18χρονος όταν συνέβη το μοιραίο δυστύχημα.

 
Πού επικεντρώνονται οι έρευνες

Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες ο 18χρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

 Το ερώτημα για την ΕΛ.ΑΣ. είναι εάν τα δύο οχήματα έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και εάν έκαναν «κόντρα». Το γεγονός ότι αποδόθηκε στον 20χρονο η κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης δείχνει προς αυτή την κατεύθυνση, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν προσώρας ασφαλή συμπεράσματα.

Οι Αρχές αναμένεται να εξετάσουν και λεπτό προς λεπτό βίντεο που έχουν στη διάθεσή τους από κάμερες ασφαλείας, τα οποία δείχνουν τα δύο αυτοκίνητα να κινούνται παράλληλα λίγο πριν από τη σύγκρουση.

Το υλικό αυτό συμπεριελήφθη στη δικογραφία που σχημάτισε η Τροχαία για την υπόθεση.