Στο συμπέρασμα ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωσε την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα, προκειμένου να εκδικηθεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη, καταλήγει ο εισαγγελέας.

 
«Η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγο της και η προδοσία που βίωσε από τις επανειλημμένες απιστίες και τη διαφαινόμενη οριστική απώλεια του (λόγω της πρόσφατης τότε και διαρκούσας έως και σήμερα εξωσυζυγικής σχέσης που συνήψε) την ώθησαν στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας, εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της θυγατέρας τους, Γεωργίας, ως μέσο εκδίκησης», αναφέρεται στην έκθεση του Γιώργου Νούλη, σύμφωνα με τον Alpha.


Παράλληλα, ο ίδιος χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς. «Ήθελε να εκδικηθεί τον Μάνο Δασκαλάκη, γιατί την εγκατέλειψε. Είχε κτητική εμμονή μαζί του», αναφέρει σύμφωνα με το Star. Χαρακτηριστικά, σημειώνει ότι «η κτητική εμμονή της κατηγορουμένης με τον σύζυγό της και τη διαφαινόμενη οριστική απώλειά του, την ώθησε στην εξύφανση πρωτοφανούς φρικαλεότητας εγκληματικού σεναρίου εξόντωσης της Τζωρτζίνας ως μέσο εκδίκησης του Δασκαλάκη ενόψει και της ιδιαίτερης αδυναμίας που έτρεφε για το παιδί. Διαρκώς τελούσε σε κατάσταση αντιδικίας, ασχολούνταν μονίμως με αυτόν και τις προηγούμενες σχέσεις του. Η σκέψη της δε επικεντρωνόταν γύρω από το πρόσωπό του και φοβόταν μήπως την εγκαταλείψει».